Schoonmaak op maat voor iedere school

Schoonmaak op maat scholen

Wanneer een school schoon is presteren studenten en leerlingen beter. Daarom is een schone school ook zo belangrijk. Voor scholen en andere onderwijsinstellingen is Almere Schoonmaak een partner die de schoonmaak in uw schoolgebouwen voor u kan regelen. En naast de schoonmaak, zijn onze mensen ook inzetbaar als conciërge of andere bijzondere functies.

Maatwerk

Gezien geen school is hetzelfde, is ieder gebouw verschillend en budget voor de schoonmaak al net zo. Daarom vraagt iedere school om een andere aanpak. Of u nu beheerder bent van een basisschool, voortgezet onderwijs instelling of een hogeschool / universiteit, bij Almere Schoonmaak krijgt u altijd schoonmaak op maat en houden rekening met u budget. Uiteraard zorgen we ervoor dat het schoonmaakrooster aangepast is op de onderwijskalender. Op die manier is er minimale bezetting in vakantieperiodes.

Maatwerkprogramma’s

De dienstverlening van Almere Schoonmaak is gebaseerd op signaleren en vooruitzien. Dat zorgt ervoor dat Almere Schoonmaak op iedere actuele vraag een antwoord heeft. Van duurzaamheid tot gastvrijheid en van Het Nieuwe Werken tot innovatie.