Vakkundig schoonmaken van kantooromgevingen is Almere schoonmaak haar specialiteit

Kantooromgeving is de specialiteit van Almere Schoonmaak in het vakkundig schoonmaken hiervan. Een vakman die verstand heeft van een schone werkplek, schoon sanitair, vakkundig vloeronderhoud en van andere vormen van specialistische reiniging. U zoekt immers een vak specialisme die met u meedenkt en proactief handelt. Dit schoonmaakwerk bieden wij op maat, voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Uiteraard die bij uw wensen en die van uw collega’s past. Dan heeft u geen omkijken naar de schoonmaak want die heeft u uit handen gegeven aan een professional. Dát is onze dienstverlening van Almere Schoonmaak.

Maatwerk

Deze dienstverlening van Almere Schoonmaak is niet gebaseerd uit een glazenbol maar op ervaring van signaleren en vooruitzien. Zo zorgt Almere Schoonmaakervoor dat erop iedere actuele vraag een antwoord is. Van duurzaamheid tot gastvrijheid en van Het Nieuwe Werken tot innovatie.

Top-3 ergernissen

Aan welke vieze plekken ergert men zich het meest? De top-3 ergernissen van eindgebruikers zoals blijkt uit verschillende onderzoeken:

  1. Sanitair / toilet 79%
  2. Werkplekken 32%
  3. Computer 28%

Dagschoonmaak

Almere Schoonmaak stimuleert dagschoonmaak. Uit respect en waardering voor de schoonmaker, die hiermee weer een gezicht krijgt en ’s avonds – net als iedereen – weer aan tafel schuift bij zijn of haar gezin. In de praktijk betekent dit dat de schoonmaker zich meer betrokken voelt bij zijn werk en meer verbonden met uw pandbewoners en u als opdrachtgever. Uiteraard houdt Almere Schoonmaak rekening met u arbeidsproces en als het niet anders kan wordt er in de vroege ochtend- en of avonduren gewerkt.

De voordelen

  1. Korte lijnen: direct contact met schoonmaker
  2. Energiebesparing van bijna 10%
  3. Maximale stijging belevingskwaliteit
  4. Respect en waardering voor de schoonmaker

Ochtend- en avondschoonmaak

Almere Schoonmaak stimuleert dagschoonmaak. Maar uiteraard mag of moet het arbeidsproces van de klant hier niet onder te leiden hebben en daarom houden wij ook buiten de normale dag uren een vinger aan de pols bij onze klanten. U kunt met Almere Schoonmaak alle kanten op, als het maar de juiste is voor U!